Sunday, July 20, 2008

Εντυπωσιακή Συναυλία για την Ημέρα Περιβάλλοντος Εντυπωσιακή Συναυλία για την Ημέρα Περιβάλλοντος Εντυπωσιακή Συναυλία για την Ημέρα Περιβάλλοντος

Εντυπωσιακή Συναυλία για την Ημέρα Περιβάλλοντος

Στο πλαίσιο των 5ων Mad Video Music Awards 2008 με τη χορηγία της GOODY’S & της WIND και με κεντρικό μήνυμα το «ACT NOW», πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία και με τη συμμετοχή πλήθους κόσμου, την Πέμπτη 5 Ιουνίου για πρώτη φορά μία, ανοιχτή προς το κοινό συναυλία αφιερωμένη στην Ημέρα Προστασίας του Περιβάλλοντος.

Οι καλλιτέχνες που συμμετείχαν ήταν οι: Mattafix, Raining Pleasure, Cyanna & Guest: Locomondo, δίνοντας το δικό τους μήνυμα στο πλαίσιο των ενεργειών του Mad για ενημέρωση και συμβολή στην προστασία του περιβάλλοντος με κεντρικό μήνυμα το «ACT NOW».

Το Mad, διοργανώνει για 5η συνεχή χρονιά τα Mad Video Music Awards στο Θέατρο Βράχων Μελίνα Μερκούρη στο Βύρωνα, την Τρίτη 17 Ιουνίου, με τη χορηγία της GOODY’S & της WIND. Σε όλα τα στάδια της επικοινωνίας και διοργάνωσης των φετινών βραβείων, δίνεται ιδιαίτερη έμφαση στην ευαισθητοποίηση του κοινού σχετικά με την προστασία του περιβάλλοντος.

Με κεντρικό μήνυμα το «ACT NOW», με ειδικές συμβουλές* και με τη συμβολή του WWF, το μεγαλύτερο μουσικό event του καλοκαιριού, φέτος φέρνει μαζί του μηνύματα αφύπνισης και δραστηριοποίησης.

To Μad πέρα από την ενημέρωση για την προστασία του περιβάλλοντος μέσα από τα Mad Video Music Awards 2008 από την GOODY’S & την WIND, θα συμβάλλει και ουσιαστικά στην προστασία του κλίματος, κάνοντας τα φετινά βραβεία Climate Neutral.

Aυτό επιτυγχάνεται δίνοντας το αντίτιμο που θα καθοριστεί από ειδική εταιρία για όλο το διοξείδιο του άνθρακα (CO2) που θα παραχθεί την ημέρα διεξαγωγής των βραβείων από την κατανάλωση ενέργειας για τα Video Music Awards 2008 (φωτιστικά & ηχητικά συστήματα, γεννήτριες, καύσιμα μεταφοράς υλικών και ανθρώπινου δυναμικού, ρύποι αερομεταφορών για τους ξένους guests, προσέλευση κοινού, κλπ).

Το Μad εθελοντικά θα ανταποδώσει χρηματικά την έκλυση διοξειδίου του άνθρακα (CO2) υποστηρίζοντας ένα μεγάλο διεθνές έργο για το περιβάλλον, σύμφωνα με το πρωτόκολλο του Κυότο.

5 comments:

Anonymous said...

pss wraio..
makari na 3anaginei afto..

ryuk*

Anonymous said...

ne re!
k eidika t xronou
p mallon 8 imaste k emeis ekei...

maRia++

coordinator said...

oxi mallon Maria, oxi mallon!!!

Tranzistoraki said...

Αντιγράφω από www.skai.gr

Μεγάλη συναυλία για τα δάση, με 15 κορυφαίους καλλιτέχνες, συνδιοργανώνουν στις 22 Σεπτεμβρίου στο Καλλιμάρμαρο Στάδιο ο ΣΚΑΪ, το Μουσείο Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας ο ραδιοφωνικός σταθμός Μελωδία.

Κεντρικό σύνθημα της συναυλίας: "Μαζί τραγουδάμε για το πράσινο, τραγουδάμε για τη ζωή"

Τα εισιτήρια διατίθενται στα Metropolis και στην ιστοσελίδα ticketservices.gr, στην τιμή των 10€.

Οι σπουδαίοι καλλιτέχνες που θα συμμετάσχουν αφιλοκερδώς στη συναυλία είναι οι: Χάρις Αλεξίου, Γιωργος Ανδρέου, Σταμάτης Κραουνάκης, Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, Δημήτρης Μητροπάνος, Μανόλης Μητσιάς, Θάνος Μικρούτσικος, Γιώργος Νταλάρας, Βασίλης Παπακωνσταντίνου, Νίκος Πορτοκάλογλου, Διονύσης Σαββόπουλος, Μπαμπης Στόκας, Διονύσης Τσακνής, Ελένη Τσαλιγοπούλου, και Μαρία Φαραντούρη.

• Μαζί, τραγουδάμε για το πράσινο
• Ένας χρόνος μετά


Την ίδια ημέρα ο ΣΚΑΪ διοργανώνει ραδιομαραθώνιο για τη συγκέντρωση χρημάτων.

Τα χρήματα από τη συναυλία και το ραδιομαραθώνιο, θα συγκεντρωθούν στο λογαριασμό του Μουσείου Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας. Στη συνεχεία θα δοθούν στο υπουργείο Ανάπτυξης για το "Ταμείο Δασών".

Tranzistoraki said...
This comment has been removed by the author.