Saturday, August 16, 2008

ΑΝΑΔΆΣΩΣΗ ΤΏΡΑ
Η αφορμή δόθηκε από την καταστροφική φωτιά που σάρωσε το νησί μας.Εκτός απο το μεγάλο ποσό οξυγόνου που μας στέρησε ήταν και ένα τεράστιο πλήγμα για την φυσική ομορφιά του τόπου μας.Ο απερίγραπτος αριθμός τών δέντρων που χάθηκαν είναι πολύ δύσκολο να αναπληρωθεί όμως όχι αδύνατο.Στο χέρι μας είναι να βοηθήσουμε την φύση να αναστηθεί,προστατεύοντας το περιβάλλον βοηθάμε όχι μόνο αυτήν αλλά και τους εαυτούς μας καθώς χωρίς τη φύση και όλα αυτά που απλόχερα μας προσφέρει δεν μπορούμε να επιβιώσουμε.Έχοντας υπόψη όλα αυτά θεωρώ οτι αν θέλουμε να αποκαλούμαστε περιβαλλοντική ομάδα άξια είναι καθήκον μας να σύμβαλουμε με κάθε δυνατό τροπό στην αποκατάσταση τέτοιου είδους "ζημιών".Ποιά η άποψη σας??

7 comments:

loukia said...

An kapoios ma8ei kati sxetika me thn anadaswsh as enhmerwsei dioti apo oso gnwrizw dn exei anakoinw8ei kapoia hmeromhnia...

Anonymous said...

Ti kanete? Elpizw na perasate poli kala to kalokairi sas giati diakopes telos se 3 vdomades.
Wraia i prwtovoulia sou loukia. Grapse mas pou vrikes to arthro etsi wste na mpainoume kai oi ypoloipoi na vlepoume an anakoinwthei kati neotero!!
Tha ta ksanoume - de xanomaste

Tranzistoraki said...

Υπογράψτε για την προστασία των δασών εδώ: www.petitiononline.com/forestgr/

Tranzistoraki said...

Η Επιτροπή Περιβάλλοντος της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Δωδεκανήσου, μαζί με όλους τους αρμόδιους φορείς υλοποιεί το πρόγραμμα «Αναδάσωση 2008 - 2009», από τον Οκτώβριο, στις 25 και 26 Οκτωβρίου από την περιοχή του φράγματος Γαδουρά. Η Επιτροπή Περιβάλλοντος είναι στη διάθεση κάθε φορέα ο οποίος θέλει να συμμετέχει ή να ενημερωθεί για τις απαραίτητες διαδικασίες. Επικοινωνήστε έγκαιρα στο τηλέφωνο 22413-60525.

loukia said...

wraia..twra 3eroume hmeromhnia...to 8ema einai to an 8a kanoume kati..
euxaristoume Niko!!:)

Anonymous said...

hey na parei kapoios na kanonisoume gia kiriaki 26 e? ti lete?
na pame oloi mazi..8a to poume kai sto sxoleio stus allous pou dn mpainoun k poli sixna..
=/


ryuk*

Tranzistoraki said...

ΔΕΝΤΡΟΦΥΤΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΚΑΜΕΙΡΟ

Την Κυριακή 22 Μαρτίου θα πραγματοποιηθεί τελικά η δεντροφύτευση στον περιβάλλοντα χώρο της Αρχαίας Καμείρου, όπως αποφασίστηκε στην συνάντηση εργασίας που έγινε στο γραφείο του Νομάρχη, παρουσία του Δημάρχου Καμείρου, Δημήτρη Κρητικό και υπηρεσιακών παραγόντων της Αρχαιολογίας, του Δαδαρχείου, της επιτροπής περιβάλλοντος της Νομαρχίας κ.α. Στην συνάντηση συμμετείχε κι ο Φαρμακευτικός Σύλλογος, ο οποίος πρόσφέρει τα 10.000 δενδρύλλια.