Tuesday, May 6, 2008

ΣΚΙΣΑΜΕ!










H ομάδα μας ήταν με διαφορά μια από τις πιο πετυχημένες παρουσιάσεις στην ημερίδα της B/θμιας εκπαίδευσης. Άντε και σε ανώτερα!

Ελπίζω να έχουμε και άλλες ευκαιρίες να δείξουμε την δουλειά που ΕΜΕΙΣ έχουμε κάνει! Όχι σαν κατι άλλους που θέλουν να λένε οτι έκαναν πρόγραμμα με εκπαιδευτικό χαρακτήρα χωρίς να έχουν μάθει και χωρίς να έχουν βοηθήσει στο ελάχιστο τα παιδιά.

Ας συνεχίσουμε δυναμικά!


6 comments:

coordinator said...

Με πρόλαβες Steve!Όντως σκίσαμε,συνάδελφοι καθηγητές που γνωρίζουμε και είδαν την παρουσία μας, το επιβεβαιώνουν αυτό!Λοιπόν,ας χρησιμοποιήσουμε αυτό το post του Steve για να γράψουμε τις εντυπώσεις μας για τη σημερινή εμπειρία.Η οργάνωση ήταν άθλια(δεν έχω δει χειρότερη για την ακρίβεια), αλλά εμείς οφείλουμε να κοιτάμε τη δική μας δουλειά και όχι των άλλων,άλλωστε ότι κάναμε το κάναμε για μας και όχι για εντυπωσιασμό.Αυτό που θέλω να πω εγώ είναι συγχαρητήρια σε όλους σας,εντυπωσιάστηκα από την άνεσή σας πάνω στη σκηνή μπροστά σε τόσο κόσμο! Ήμουν σίγουρος ότι είχαμε κάνει κάτι πολύ καλό, και σίγουρα αισθανόσασταν και εσείς το ίδιο, γι αυτό ήσασταν τόσο άνετοι/ες...είναι πολύ ωραίο σε μια ομάδα να συνυπάρχουν τόσες ηγετικές φυσιογνωμίες, με τα δικά της χαρακτηριστικά η κάθε μία:)

Unknown said...

pooooooo..ti eipe twra ti thirio??
me anevase! loipon exw na pw kai egw ena megalo sugxarhthria gt pragmatika mas aksize..

lakwnizein esti filosofein!

coordinator said...

Η ελεεινή και τρισάθλια ανάλυση του video είναι δική μου ευθύνη, τράβαγα με ψηφιακή μηχανή, και έπρεπε να έρθω πιο κοντά! Sorry!!!!

Anonymous said...

kala milame ontws imastan
KATAPLIKTIKOI!
gia t allous k thn organwsh ti na poume
hatn XWMA...apla
dn peirazei kirie darmi
8 kanoume k allh parousiash
-me 1000 fores kaliterh organwsh- k
8 travi3ete ekei kalitero video!!!
a,kai kirie darmi k dimmark sas efxaristoume poli!

Anonymous said...

a,poli wraies oi pics
apo t t-shirts!

*m@ri@* said...

h alh8ea h organwsh htan a8lia..k oi parousiaseis twn allwn(perissotero twn ka8hghtwn oi opoies htan mono 8ewria)htan polu baretes kai kourastikes..
kala eimeis kaname foberh parousiash..eimastan organwmenoi eixame doulepsei arketa k nomizw pws skisame..pisteuw pws balame se skepseis k alla paidia..k makari na akolou8hsoun to paradeigma mas..;-)