Wednesday, February 13, 2008

Πανελλήνιος Μαθητικός Διαγωνισμός Ξεblogαρε!

Την αρχή την έχουμε κάνει ήδη με αυτό το Blog! Αν ενδιαφέρεστε να συμμετάσχουμε στο διαγωνισμό, ή να μάθουμε περισσότερα για το πώς μπορούμε να βελτιώσουμε ένα blog, τότε επισκεφθείτε την παρακάτω διεύθυνση:

http://www.kseblogare.gr/diagonismos.html

8 comments:

Anonymous said...

kai ti kerdizoume apo ayton ton peribohto diagwnismo....????

Anonymous said...

to kalutero blog sthn ellada!!! eklhparw tous kurious darmi k dimmark na me kanoun blogger gia na postarw k egw..parakalw eishgitheite gia thn eggrafh mou san blogger!!

Anonymous said...

diabasa ts plhrofories gia tn diagwnismo kai mporw na pw htan arketa endiaferouses..brhkate kamia idea????ennoeitai oti ta xrhmata tou epa8lou 8a mpoun sto tameio mas!!!!!

Anonymous said...

oloi ennoeitai pws tha psifisete enantia sto na ginei o steve blogger.....!xaxaxaxa

coordinator said...

An yparxei endiaferon, prepei na to ksekinisoume amesa!Nomizo oti oloi tha mathoume polla an to analaboume!An stin psifoforia telika epikratisei na ginei blogger o Stauros, tha ftiaksei to blog gia to diagonismo kseblogare olomonaxos!!!

*m@ri@* said...

to fonto apo pisw mporoume na to alla3oume..na baloume perissotero xrwma..isws eikones pou 8a zwgrafisoun ta koritsia..to ka8e 8ema na exei k diaforetiko fonto!!

---->Irene<---- said...

Sumfwnw apoluta me th Maria..Prepei na travaei to endiaferon twn upoloipwn pou mpainoun sto blog..K to na alla3oume to fonto einai kalh arxh :P

*m@ri@* said...

pote lhgei h pro8esmia summetoxhs gia tn diagwnismo??