Saturday, March 8, 2008

συνέχεια προγράμματος...

Καλημέρα παιδιά,

άργησα να κανω post λόγω του ότι κάηκε ο υπολογιστής μου, οπότε τώρα που τον έφτιαξα να μαστε πάλι...

Τα "καταπληκτικά" σποτάκια (το λέω και το εννοώ) που βρήκαμε θα γίνουν πράξη την εβδομάδα που θα γυρίσω από την 5-μέρη, γιατί δεν προλαβαίναμε γρηγορότερα, θα γίνότανε τσαπατσουλιά.

Ελπίζω και η ζωγραφιά να είναι έτοιμη τότε για να κάνουμε τα μπλουζάκια!!!!!

Όλα καλά και όλα ωραία μέχρι εδώ, το πρόγραμμα πάει σχεδόν "όπως" το προγραμματίσαμε με τη μόνη δυστυχή εξέλιξη της ακύρωσης της εκδρομής στην Κρήτη. :(

Η εκδρομή δεν εκγρίθηκε γιατί δεν μπορώ να συνοδέψω δύο εκδρομές σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα. Αυτή είναι η απόφαση του Διευθυντή Δευτοροβάθμιας Εκπαίδευσης Δωδεκανήσου.

Σας έκανα την καρδιά περιβολή ε; Και η δικιά μας έτσι είναι.

Καλές απόκριες - διασκεδάστε όσο μπορείτε !!!!!!

10 comments:

Anonymous said...

den peirazei mia :]
tha pame krhth kapoia allh stigmh na mas keracei o kurios mixalakhs kafe sto perivohto limani pou eliwne otan den phgene sxoleio sthn 3h lukeiou ;p

*m@ri@* said...

dn sxoliazw gt dn egri8hke h ekdromh gt 8a fanw kakia...:)oso gia ta spotakia h alh8eia einai oti eimaste tromera talenta telika...!kales apokries se olous...kisses

paxifaki said...

Γεια σας, παιδια! Επιτελους καταφερα να βρω χρονο να μπω στο blog και να δω τι εχετε κανει. Πολυ καλη δουλεια! Υπερτουμπανη;)

Ελπιζω να συνεχισετε να ενδιαφερεστε για το περιβαλλον και μετα που θα τελειωσει το προγραμμα.

Γιατι η Γη ακομη "γυρναει", αλλα καθε μερα που περνα "γερναει". Ανανεώστε τη λοιπον! Και ανανεωστε και τη σκεψη σας! Ειναι η μονη ελπιδα! Εσεις ειστε η "πηγη ενεργειας" αυτου του πλανητη!

Τους αγωνιστικους μου χαιρετισμους!

Anonymous said...

awwww..esteile k t paxifaki..!!
wraio nickname kiria eirini..!!
hahaha..

btw..exei dikio min t paratisoume meta..k mporei kirie darmi n figete =/ alla elpizw n sinexistei k n kanoume k alla pragmata..n ftasoume psila..!!haha plakitsa..
tcp..

otan omws girisete min xasomerate..n piasoume douleia katef8eian..! (tetoia dn mas legate k sti 3imeri mas???) =P


ryuk* (for those who know)

Anonymous said...

k epitelous vgalte afto t pragma me tn steve..!exw vare8ei n t vlepw pia..!exei kleisei edw k kati vdomades i "psifoforia"..
valte kamia pic..kr darmi egw esteila 2-3 pix twra dn 3erw an kanoun alla i katerina exei polles..peite tis tpt..!! =]



xate!


ryuk*

Anonymous said...

check this out..!!


1) "Το διοξείδιο του άνθρακα δεν είναι ρύπος, αλλά αέριο του θερμοκηπίου και πίνεται με την πορτοκαλάδα, την μπύρα και την Coca Cola". =O


2) "Η εταιρία Ατλάντικ που συμπεριλαμβάνεται στην "Ενεργειακη σήμανση σούπερ μάρκετ" της Greenpeace, σκαρφάλωσε από την ενεργειακή βαθμίδα E (καμία δέσμευση) στη βαθμίδα Γ. Αυτό σημαίνει ότι η εταιρία δεσμεύεται να αποσύρει τις λάμπες πυρακτώσεως μέχρι το 2010.


Με τη δέσμευση του Ατλάντικ γίνονται 4 τα σούπερ μάρκετ στην Ελλάδα που αναλαμβάνουν ουσιαστικά βήματα ενάντια στις κλιματικές αλλαγές. Eίχαν προηγηθεί το Metro, ο ΑΒ Βασιλόπουλος και ο Μασούτης.

Η επιτυχία αυτή ήρθε ως αποτέλεσμα της δράσης των καταναλωτών, δηλαδή της δικής σας, που ζητήσατε επανειλημμένα από την εταιρία την απόσυρση των λαμπτήρων πυρακτώσεως και τη διάθεση μεγαλύτερης ποικιλίας λαμπτήρων εξοικονόμησης. Με τη δική σας συμβολή μπορούμε να καταφέρουμε και τις εταιρίες που δεν έχουν ακόμα δεσμευτεί να γίνουν πιο αποδοτικές ενεργειακά και να συμβάλουν στην αντιμετώπιση των κλιματικών αλλαγώv."


kati prepei n kanoume k emeis me ts lampes i me o,ti mporoume mipws drastiriopoii8oun t super market edw..!



pigenete sto site tis greenpeace..einai poli endiaferon..!




http://www.greenpeace.org/greece/


ryuk*

Anonymous said...

namai pali..sorry alla vrika kati xrisimo.. =]

osoi 3eroun agglika as doune afto..einai aples simvoules g t perivallon..

http://library.thinkquest.org/11353/gather/help.htm

poli kalo..

ryuk*

Anonymous said...

simfwnw m ryuk gia t nick sas k irini...
eftixws k i ryuk t psagmeno paidi=)

maRia++

Anonymous said...

mpeite st www.wwf.gr
exei ena wraio quiz gia
t "energiako apotipoma"
tou ka8enos apo emas...

coordinator said...

Μπράβο Στέλλα και Μαρία!Σκοπός ενός blog είναι η γρήγορη ενημέρωση των υπολοίπων, αυτό ακριβώς που κάνατε εσείς. Αν έχετε εντοπίσει κάτι, το γνωστοποιείτε αμέσως σε άλλους που ίσως δεν το έχουν πάρει είδηση (όπως εγώ δηλαδή), όπως έκανε άλλωστε και η Χριστίνα με τα video που βρήκε.